26 October 2019

Corestilo. Jouw harmonie van kleur- en stijl

De ritmische klanken van de naam Corestilo klinken als muziek in de oren, dus ik neem je mee op een creatieve ritmische ontdekkingsreis in mijn aanbod en jouw mogelijkheden.

Corestilo reikt de TOONHOOGTE van jouw kleuren aan. Hiermee bedoel ik: helder of gedempt, licht of donker, puur of gemengd, koel of warm. Net zoals de toonhoogte in een muziekstuk de stemming en de toonladders bepaalt, zullen de kleuren die voor jou het meest flatterend zijn, jouw stemming bepalen.

Nadat we samen je beste kleuren uitgekozen hebben, leer ik je combineren. Zo komen we tot een MELODIE. Een kleurencombinatie zorgt voor het klankritme dat een bepalend karakter aangeeft.

RITME van muziek vergelijk ik met de structuur in je kledingkast. Wat doe je met die stukken?
Ritme is een opeenvolging van bepaalde klanken waarvan verandering in tijd een element is.
Dit pas ik als volgt toe: - de mooie blauwe blazer is een klassieke blijver in je garderobe. Je verandert het ritme door deze steeds anders te combineren.

  • De ene keer helpt de vest een outfit zeer casual te presenteren met een jeans, witte sneakers, een kersenrode sjaal die mooi rond je hals gedrapeerd is.
  • Op een andere dag neem je met dezelfde donkerblauwe blazer een klassiek en formeel ritme. Nu ga je voor de combinatie met een kokerrok, mooie en elegante pumps, een clutch en een satijnen strik blouse.

Ik leer je met 1 kledingstuk meerdere ritmes vinden en dat doe ik ontzettend graag. Met 1 basisoutfit ontdekken we 5 stijlen waardoor je telkens combinaties kan samenstellen voor andere gelegenheden en zo gaan we voor duurzaamheid en klasse. Je gaat iets meer uitgeven maar je hebt er minstens 5 jaar plezier van en geen zorgen over wat moet je nu weer moet aantrekken.

Gedaan met winkel in, winkel uit, de laatste trends volgen, vier keer per jaar en meer kopen, steeds angstig zijn dat je niet de beste outfits hebt voor bepaalde gelegenheden en dan veel zeuren dat je nooit iets hebt om aan te doen terwijl je de deur van je kleerkast niet meer dicht krijgt. Om het vervolgens weg te gooien en alleen de afvalberg te vergroten.
Herken je dit en wil je er eindelijk komaf mee maken? Na een grondig kleur-, stijl- en imagotraject bij Corestilo weet jij precies wat bij je past, wat jij met kleding over jezelf wil vertellen.

Dat brengt ons bij stijl; jouw stijl, je eigen imago. Je hebt verschillende MUZIEKSTIJLEN waar mensen graag naar luisteren. Bij elke stijl hoort een groep. Bij ons kledinggebruik is dat niet anders. Jij kan verschillende soorten stijlen dragen voor diverse gelegenheden, maar het plaatje moet steeds kloppen. Je innerlijk en je uiterlijk moeten voor de overkant (diegene die naar je kijkt), in balans zijn.
Jij moet steeds jezelf blijven. Met de stijl die je draagt, vertel je immers wie je bent. Je vergroot je zichtbaarheid en je zelfvertrouwen. Je laat je zien waarvoor je staat en wat je waarden zijn.

Net zoals bij het spelen van een muziekstuk, lees ik de PARTITUUR; jouw partituur: Ik luister aandachtig naar jou, ik wil je helemaal leren kennen, mede door opdrachten die ik je zal geven.

Met heel veel zorg en grote deskundigheid zal ik dan het muziekstuk spelen. Jij ontvangt alle tips, tricks en je persoonlijke rapport waar jij mee aan de slag kan. Dit zal positieve verandering in je leven brengen. En weet... dat elke verandering, hoe klein ook, een groot effect heeft. Hier doe je het toch voor?

Wacht niet langer en start nu met dit traject. Stuur vandaag nog een mailtje naar Corestilo met informatie over waar je precies tegen aan loopt en wat je vragen zorgen zijn.

Anne, jouw imago maestro.


Meer items
Corestilo. Jouw harmonie van kleur- en stijl

Corestilo. Jouw harmonie van kleur- en stijl

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x