31 augustus 2021

De mooiste hoeden van Waregem Koerse 2021!

Winnares Ilse, die leerkracht esthetica is, heeft  meer dan 50 uur aan haar prachtige zelfontworpen hoed gewerkt. Daarmee won ze de 20ste Hat Trophy van Willy Naessen op Waregem Koerse: een Mini Cooper!

Dat zij van de jury ( Bie Baert, Showbizz Bart, Davy Brocatus, Kedist Deltour) de meeste punten kreeg voor elegantie en creativiteit  lijkt me logisch.  Ze heeft dan ook niets aan het lot overgelaten.

De hoed werd in dezelfde stof als haar jurk gemaakt en versierd met echt paardenhaar.  Deze stof heeft een kleurrijke print.  De kleuren oranje en rood springen onmiddellijk in het oog.  Kijk je nog wat gedetailleerder dan zie je blauw en kakigroen tinten op een zwarte achtergrond.  Het dessin van de stof doet denken aan een handgeschilderd kunstwerk.

Ilse dacht echt aan alles.  Ook de accessoires waren helemaal aan het thema van Waregem Koerse gerelateerd.  Een handtas met handvatten van stijgbeugels.  Oorbellen van nagels die gebruikt worden om de hoefijzers van de paarden vast te maken.

Ook de make-up werd van extra's voorzien met dezelfde kleurencombinaties: een getekende facelace, op haar rechterwang, als versterking voor de hoed

Wat een prachtig geheel en zoveel creativiteit en originele idee├źn!  En vooral: persoonlijkheid en authenticiteit!

Een terechte winnaar!

foto: @Simon Mouton

Er werd flink wat ontworpen en geknutseld.  We zagen hoeden voorbij komen met:

  • verse bloemen van de eigen tuin
  • bloemen gemaakt van mondmaskers
  • speelgoedpaardjes die in het goed waren gespoten
  • een wielrennersparcours op
  • de boodschap: Stay Safe en spuitjes
  • ...

Willy Naessens denkt er aan om een zelfde wedstijd te organiseren voor de mannen.  We zijn alvast benieuwd en kijken er naar uit!

Wil jij ook graag je outfits en accessoires op elkaar afstemmen, je persoonlijkheid en authenticiteit laten spreken?  Heb je daar hulp bij nodig.  Maak een afspraak met Corestilo en boek een persoonlijk stijltraject.

Altijd welkom,
Anne

Meer items
De mooiste hoeden van Waregem Koerse 2021!

De mooiste hoeden van Waregem Koerse 2021!

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x