20 december 2021

Je kerstoutfit samenstellen met items uit je eigen garderobe!

Door het verplichte thuiswerk, zijn we ons steeds gemakkelijker gaan kleden.

Het blijft echter belangrijk om extra zorg  aan onze kleding te besteden.  Meer aandacht voor onszelf en onze kleding die we dragen, geeft ons een beter gevoel.

Door ons mooi op te kleden voelen we ons beter in ons vel en krijgen we meer energie.  Niet alleen wij zelf profiteren van deze energieboost, ook onze naasten.

Feestelijke outfits: dat hoeft niet per definitie iets nieuws te zijn!

Kijk eens in je eigen kledingkast.  Misschien vind je daar wel schatten!

Hoe maak je het extra feestelijk?

 • Pailletten: zij zorgen gegarandeerd voor de feestelijke look.  Metallic goud of zilver, donkerblauw en groen, zijn kleuren die perfect bij het kerstgebeuren passen.
 • Fluweel: doet het altijd goed en zorgt voor extra luxe en geeft een rijkelijke uitstraling.  Combineer met lederen schoenen want fluweel is op zich al feestelijk genoeg.  Fluweel is een glansstof.
 • Zijde en satijn en andere glanzende stoffen geven extra feestglitters aan je outfit.  Let op met glans: draag glans op de plaatsen die je graag in de kijker zet.  Een zijden slip dress is prachtig, combineer met een wollen cardigan voor een familiefeest.  Mag het wat meer formeler zijn, kies dan een mooi blazertje.
 • Een maatpak met een glittertop in glans of met pailletten.  Combineer met glitter- of lakschoenen en mooie juwelen.
 • Draag mooie panty's bij je outfit.  Zij maken het geheel helemaal af.
 • Een mooie lange plissérok ( misschien wel in lederlook of glanzende zijde) kan je mooi combineren en is altijd partyproof en chique!  Draag er lange laarzen onder of glanzende metallic of lakleren pumps.  Wees niet bang van de plissé, de juiste lengte en combinatie kan heel wat verhullen.
 • Kant: een jurk of top met kant is altijd feestelijk en hoeft niet veel accessoires omdat het al voldoende uitstraling heeft.
 • Bontjasje: een bontjas over een feestelijke outfit houdt je warm wanneer je onderweg bent en maakt het geheel super feestelijk.  Bont met glanzende materialen is een prima keuze.
 • Het hoeft niet altijd zwart te zijn.  Zeker niet wanneer zwart niet tot je kleurenpallet behoort.  Kies dan voor donkerblauw of antraciet.  Wil je toch zwart dragen, zorg dan voor een mooie halslijn met wat kant of tule.  Of draag een mooi juweel of een prachtige sjaal dicht bij je gelaat.
 • Maak een combinatie van gladde stoffen met ruwere texturen ( mat en glans).  Zo kan je een paillettenjurk combineren met een wollen cardigan.
 • Ga voor je beste rood!  Rood zorgt snel voor het kerstgevoel.  Is rood niet je beste keuze?  Kies dan voor een prachtige accentkleur uit je topkleuren.
 • Werk af met juwelen.  Kettingen en oorbellen mogen nu wat meer over de top zijn. Draag echter niet alles want het is niet de bedoeling dat je zelf een versierde kerstboom wordt.
 • Draag een mooie make-up met lipstick en oogschaduw. Lak je nagels. Stem alles op elkaar af.

Zo verschijn jij met flink wat elegantie aan het kerstdiner !

Veel succes en een prachtige kersttijd toegewenst,

Anne

Meer items
Je kerstoutfit samenstellen met items uit je eigen garderobe!

Je kerstoutfit samenstellen met items uit je eigen garderobe!

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x