26 december 2021

Knallen van oud naar nieuw in de perfecte dresscode!

Bij de viering van de jaarwisseling (de meest feestelijke en glamoureuze dag van het jaar) hoort absoluut een passende outfit.  Dit is het moment om alle troeven uit je kast te halen.

Glinsterende stoffen zoals satijn, fluweel, zijde en de metallic-kleuren zoals zilver, koper, goud en champagne wekken onmiddellijk een partygevoel op.

Wil je het wat rustiger aan doen, kies dan voor bordeauxrood of donkergroen.  Het klassieke zwart is prima wanneer deze kleur goed bij je past en je je daar prettig in voelt.  Maak warme kleurcombinaties zoals zwart met goud, groen en aubergine met zilver...

De dames hebben heel wat keuze: cocktailjurkjes, little black dresses, maxi-dresses, een combinatie van een satijnen blouse met een maxi-A-lijnrok in een glansstof, een vrouwelijke smoking of een brede soepele broek met een mooie top of een feestelijke jumpsuit.

Werk af met bijpassende feestschoenen, een clutch en mooie accessoires die je outfit onmiddellijk naar een hoger niveau tillen.

De heren gaan voor een net pak.  Kies eens voor een speciale kleur zoals bordeauxrood of donkergroen. Draag er bijpassende schoenen en een strikje bij.   Het mag net wat anders zijn en toch heel stijlvol.

Je kan ook kiezen voor een nette combinatie van een mooie pantalon, een overhemd en een jasje (deze mogen in kleur verschillen).  Een luxestof zoals fluweel voor je jasje, maakt er onmiddellijk een glamoureus geheel van. Een Engels geruit jasje is ook een prachtig idee voor deze gelegenheid.

Mag het iets meer zijn, dan ga je voor Black tie.  Bij deze dresscode draag je de zwarte smoking met een wit overhemd met bijpassend vlinderdasje en zwarte lakleren schoenen.

Eindejaar vieren kan zeker ook met een casual outfit.  Vier je thuis met familie en vrienden, laat dan de echte opvallende partyfashion in je kast.  Kies voor een casual look die je feestelijk maakt met accessoires en accenten zoals een zilveren haarband, een mooie ketting en glitterschoenen.

Goed passende kleding zorgt er voor dat je alle aandacht op het feesten kan richten.

Het lukt je zeker om heel stijlvol en feestelijk te vieren!

Een heel mooi eindejaar toegewenst en alvast een mooie start voor 2022!

Groetjes,

Anne

Meer items
Knallen van oud naar nieuw in de perfecte dresscode!

Knallen van oud naar nieuw in de perfecte dresscode!

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x