23 mei 2021

Sieraden- en accessoires trends lente/zomer 2021

Sieraden en accessoires voor lente/zomer 2021 zijn een weerspiegeling van onze tijd. Door het vele thuiswerken met on-line meetings en contacten is er extra aandacht voor de sierraden die in beeld komen.

Parels zijn ook dit seizoen weer helemaal in. Parels staan voor elegantie, klasse en stijl. Je look krijgt een luxueuzere uitstraling.
Parels zijn het handelsmerk van Coco Chanel. Chanel gebruikt veel parels in de ontwerpen. Dit jaar zien we drukkere ontwerpen, volumineuze lange oorbellen en zware armbanden met het Chanel logo.

Het speels element mag zeker niet ontbreken. Veel kettingen in de vorm van handtasjes zijn aanwezig.

Heel stijlvol zijn de sieraden met abstracte vormen. Een eerder opvallende hanger aan een eenvoudige ketting, een armband die nonchalant om de arm geklemd is, ...

Veel kracht en drama door de kettingen met grote, zware schakels! Deze ketting is eventueel met een hanger of ring versierd.

Daarnaast zijn er ook halskettingen die verschillende elementen combineren: grote schakels, grote parels, logos, ... en dit in verschillende kleuren.

De armbanden zijn in volume toegenomen. Eén brede armband of meerdere armbanden samen. Let op met deze laatste: bij een on-line afspraak of presentatie wil je niet het betere percussiewerk van het orkest uitvoeren. Dit is zeer storend voor de toehoorders. De nieuwe generatie armbanden wil de pols extra sierlijk in de kijker zetten.

Sleutels en slotjes worden verwerkt in de riemen, kettingen en oorbellen. Een knipoog naar de lockdown.

Het mondkapje is naast beschermmateriaal uitgegroeid tot een belangrijk accessoire. Het is heel stijlvol om je mondmasker af te stemmen op je outfit. Zie ook mijn blogpost hierover: "Mondmaskers op een stijlvolle manier".

Bij het kiezen van je accessoires hou je rekening met je persoonlijkheid en je figuurtype. Maak er een mooi geheel van en zorg dat alles in balans is. Welke van deze voorbeelden draagt je voorkeur weg?

Stijlvolle en kleurrijke groeten,
Anne xxx

Meer items
Sieraden- en accessoires trends lente/zomer 2021

Sieraden- en accessoires trends lente/zomer 2021

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x