26 augustus 2021

Terug naar de werkoutfits na vakantie en lockdown!

Back to the office of nog meer telewerken met videocalls?  Daarbij volgende week ook nog eens netjes aan de schoolpoort van je kinderen verschijnen.

Je goed voelen in je outfits op en naast het werk is belangrijk.  Zorg voor een extra boost aan zelfvertrouwen met een verzorgde uitstraling.  Ook naast de werkvloer, op de after-work en office events, wil jij de beste versie van jezelf zijn.  Ideaal om goed van start te gaan.

Met deze tips, kan je onmiddellijk aan de slag:

  • Draag je altijd een spijkerbroek?  
    Ga dan voor een combinatie van een mooie, nette, verzorgde, donkere jeans die voorzien is van wat stretch voor extra draagcomfort. Combineer met een donkerblauw colbert en een lichtblauw hemd voor een geklede touch. Een lichtblauw hemd doet het altijd goed in een zakelijke omgeving. Blauw straalt professionaliteit, rust, loyaliteit, betrouwbaarheid en geloofwaardigheid uit.
    Binnen deze business casual look, kan je ook een prachtige polo met lange mouwen in 1 kleur ( zonder dessins) dragen.
    Maak deze look af met donkerblauwe suède of donkerbruine lederen sneakers ( liefst geen witte, dit oogt niet professioneel en veel mannen lijken een stuk kleiner door het dragen van witte sneakers). Of draag er mooie chelseaboots in cognac met een bijpassende riem bij. De accessoires tellen tenslotte ook in je look!

  • Wil je een verpletterende eerste indruk maken bij je terugkeer naar kantoor?  Staat er een belangrijke vergadering of presentatie op de agenda?  
    Om goed te beginnen, draag je een stijlvol grijs pak ( al dan niet met een krijtstreepje). Combineer met een mooi overhemd in een lichte kleur. Zo hou je ook de zomer nog even vast. Een wit hemd is een passe-partout.
    Moet je heel formeel verschijnen, werk dan af met een das en een pochette . Draag grijze, zwarte of cognac schoenen met een riem in dezelfde kleur als de schoenen.
    Wil je iets meer business casual voor de dag komen? Combineer dan met een mooie effen polo in een mooie kwaliteit. Is het volledige pak wat te veel voor de eerste dag, laat dan de kostuumvest thuis.

  • Ben je op zoek naar een goed evenwicht in een verzorgde look voor op de werkvloer en je thuiskantoor? Zoek je een functionele aanvulling voor je werkgarderobe?  Een colbert met extra stretch is heel comfortabel en toch netjes.  Ook een geruite broek met mooie polo met lange mouwen is perfect voor je videocalls.

Weet je niet hoe je best kan combineren.  
Zit je nog met vragen rond je outfits.
Maak dan een afspraak bij Corestilo voor een persoonlijk stijladvies voor je back to work outfits.

Van harte welkom,
Anne

Meer items
Terug naar de werkoutfits na vakantie en lockdown!

Terug naar de werkoutfits na vakantie en lockdown!

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x