16 June 2021

Wat kan een persoonlijke styliste voor jou betekenen?

Met je stijl en je kleding toon je de wereld wie je bent en hoe jij je voelt.  Dit alles nog voor er één woord is gezegd.  De perfecte styling (en vooral: weten wat deze styling voor je figuurtype en persoonlijkheid doet) is een krachtig hulpmiddel dat je de rest van je leven elke dag kan toepassen en inzetten.   Hoe jij je van binnen voelt, wordt onmiddellijk kracht bijgezet met je kleding, je stijl en je kleuren.

Geen enkele klant is hetzelfde.   We zijn allemaal verschillend in:

 • lichaamsvorm
 • huidkleur
 • lengte
 • persoonlijkheid
 • persoonlijke smaak
 • budget
 • achtergrond
 • gezinssituatie
 • functie op het werk
 • hobby's
 • ...

Heel belangrijk vind ik om je mee te geven: "Mijn persoonlijke stijl wacht buiten!"  Daarmee bedoel ik dat ik nooit mijn eigen stijl op jou zal projecteren.  Het gaat over jou!  Jij bent uniek!  We vinden een stijl die bij je past en ons precies vertelt wie jij bent!  Ik concentreer me op wat het beste is voor jou.  Alleen het beste is goed genoeg.

Als persoonlijke styliste wil ik je helpen om opnieuw verbinding te maken met jezelf van binnen naar buiten.  Zodat jij je vol vertrouwen en kracht kan tonen aan de buitenwereld.  Ik wil een verschil maken in je leven, een steen verleggen in de rivier zodat het water begint te kabbelen.

Stijl begint van binnen.  Ben je opnieuw verbonden met jezelf?  Dan is het tijd om te ontdekken wat bij je past en waarom dat zo is.  Het is belangrijk dat jij de logica en structuur van dit alles begrijpt zodat je het later helemaal zelfstandig kan toepassen.


Het persoonlijke stylingtraject gaat over zoveel meer dan:

 • je mooiste kleuren en kleurtonen kennen
 • nieuwe kleurcombinaties leren toepassen
 • weten hoeveel kleur je samen kan dragen
 • kledingstijlen, snit en belijningen kennen die bij je figuurtype passen
 • weten voor welke materialen en stoffen je best kiest
 • welke prints je kan dragen en combineren
 • weten hoe je je lichaam in balans / proportie brengt met aangepaste outfits
 • een stijl kiezen die je persoonlijkheid weergeeft
 • accessoires kunnen toepassen
 • meer zelfvertrouwen uitstralen en beter zichtbaar zijn


Hoe kan ik je helpen?

 • Wanneer je een winkel binnenloopt en gewoon onmiddellijk wil vertrekken, dan kan ik je leren winkelen.
 • Wanneer je bang bent vaneen kleedkamer, dan kan ik je helpen door je te tonen welke snit en belijningen bij je lichaamsvorm passen wat er echt voor je werkt.
 • Wanner je vastzit in een stijlsleur, kan ik je kennis laten maten met andere nieuwe stijlen, merken en kleuren.  Ik ben er zeker van dat we de stijl vinden die bij je past.
 • Wanneer je lichaam verandert is, kan ik je leren hoe je je look aanpast, bijwerkt en verbetert.
 • Wanneer je een evenement, een feest, een promotie... hebt, help ik je de perfecte outfits voor deze gelegenheid samenstellen zodat jij op deze bijzondere dag straalt.
 • Wanneer je geen zicht hebt op kleuren, toon ik je topkleuren die je gelaat nog meer doen spreken en in de verf zetten.
 • Wanneer je geen zicht hebt op en niet weet hoe je met make-up aan de slag gaat, dan leer ik je hoe jij een mooie make-up aanbrengt.
 • Wanneer jij binnenkort een huwelijk hebt, of misschien ben je zelf de bruid, dan help ik je je bruidsjurk vinden, verzorg ik je bruidsmake-up en doe je bridal hairstyling op je mooiste dag, zodat jij schittert als een prinses.
 • Wanneer je kledingkast een zooitje is, dan help ik je niet alleen met de organisatie en het structureren van deze kast.  We nemen samen je kleding door en kijken wat mooi is voor jou en wat eigenlijk helemaal niet bij je past.  Ik leer je nieuwe looks maken met de kleding die reeds in je kast hangt.  Ik leer je anders combineren.  Wij ontdekken samen wat er nog ontbreekt in je kleding om een volledig look samen te stellen.  We bespreken verschillende looks voor verschillende gelegenheden.
 • Wanneer je iemand een speciaal, persoonlijk geschenk wil geven, ik heb cadeaubonnen.

Wil je meer weten wat dit voor jou kan betekenen, kijk dan eens op deze pagina

Wil je het meest uit mijn adviezen/trajecten halen?  Dan kies je voor een persoonlijk traject.  Ik bied ook groepstrajecten of duo trajecten: moeder-dochter, man-vrouw, ...  aan.  Sinds Corona kan er ook heel wat online.  Zit je nog met vragen, stel ze in een vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten.  Wij kunnen het ook hebben over een op maat gemaakt stylingstraject  dat op je persoonlijkheid en je budget is afgestemd.


Stijlvolle groeten,
Anne xxx

P.S.: ik ben een persoonlijke styliste die gevestigd is in Haacht( op de driehoek: Leuven - Mechelen - Brussel), indien het nodig is ben ik graag bereid om mij verder te verplaatsen.

Meer items
Wat kan een persoonlijke styliste voor jou betekenen?

Wat kan een persoonlijke styliste voor jou betekenen?

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x