Bruidsjurk

Bij Corestilo sta ik klaar om jou als toekomstige bruid te helpen bij het uitkiezen van je droomjurk.
Met mijn professioneel en deskundig advies, help ik je om rustig de beste keuze te maken.

Samen gaan wij op zoek naar je mooiste tint wit  (zie blog "Stralen in je mooiste wit"), een pasteltint of een kleur die jij in gedachten had. Met de bruidskleurdoeken, de goud-en zilverdoek, vinden wij de perfecte kleur voor je wondermooie dag.

De goud-en zilverdoek helpen je kleurtype bepalen. 

Je bent een warm type wanneer de gouddoek het best bij je aangezicht past. De warme kleurtinten ( met een gele ondertoon) flatteren je.

Maakt de zilverdoek je aangezicht egaler en frisser?
Dan ben jij een koel type.  Koele kleuren met een blauwe of roze ondertoon zijn het meest geschikt.

Niet alleen je trouwkleed, ook de bruidsjuwelen, haar-accessoires ...  zullen we volledig afstemmen op de koele of warme kleur die we zoeken voor je bruiloftsjapon . Dit resulteert in een perfecte harmonie.

Vervolgens gaan we op zoek naar de jurk die je figuur alle eer aandoet.
Na een figuuranalyse krijg jij advies over de perfecte dress voor je bodytype.
Daarbij bespreken we het model, de stof, de snit en belijning.  Ga voor een snit en model dat zeker bij je figuurtype past.  ( zie ook blog: figuurproblemen optisch oplossen)

Voor elk figuur is de perfecte japon te vinden.  ( zie ook blog: voor elk figuur een aangepaste trouwjurk)

In welke stijl zal het kleed gemaakt zijn?
Deze stijl past perfect bij je persoonlijkheid en vertelt wie je bent.
Kies jij voor een romantische, een naturelle,  een klassieke, een bohemien, chique, elegante, stoere.... stijl?

Klopt het hele plaatje?  Hebben jullie voor een huwelijksthema of een kleurenpalet gekozen?  Op welke locatie gaat jullie trouwfeest door: het strand, een grote tuin van een landgoed, in de Provence...?  De complete wedding styling klopt!


We verdiepen ons in de verschillende soorten bruidsjurken die er zijn. We bespreken samen je budget.  Hoeveel wil je spenderen?  De prijs van je trouwkleed wordt bepaald door de stof: kant, zijde..., de pareltjes, kralen... Hou rekening met kosten voor aanpassing en retouches, schoen, accessoires, lingerie.... Is er iemand die de kost van je bruiloftsjapon zal sponseren?  Ja, bespreek vooraf uitvoerig hoe dit zal gaan om nadien misverstanden te vermijden.

Samen kijken we op de websites van modehuizen, bruidswinkels, ontwerpers... en maken een eerste moodboard. Maak een keuze: wil je een trouwkleed van een merk uit een boetiek of ga je voor een model op maat gemaakt door een ontwerper?  We denken verder na over de volledige styling van de jurk: een sluier, tiara, schoenen en de respectievelijke hakhoogte, armband, ketting, oorbellen...

Bepaal wie er mee op weddingshopping gaat.  Kies iemand die je volledig vertrouwt, waar jij je goed bij voelt en weet dat deze persoon objectieve eerlijk feedback zal geven.  Of ga voor een persoonlijke styliste die je perfect kan zeggen wat bij je past, zowel bij je figuurtype als je persoonlijkheid.  Neem niet te veel mensen mee.  Hoe meer mensen, hoe meer meningen.  Dat brengt je aan het twijfelen. Een trouwjurk koop je in alle rust en vertrouwen zodat jij er je perfecte japon uithaalt.

  We spreken data af om een paar jurken door te passen en maken afspraken met de respectievelijke winkels/ ontwerpers.  Luister naar de raad van de professionals en hun goede idee├źn.  Misschien vestigen ze wel de aandacht op een item dat je helemaal over het hoofd gezien had.  Stel jezelf open voor de knowhow van de persoonlijke styliste, de verkoopster, de ontwerper...

Test je trouwjurk uit op functionaliteit.  Voelt deze comfortabel aan, kan je er gemakkelijk mee zitten en stappen?

Nadien kiezen we de perfectie lingerie, de schoenen, haar-accessoires, het kapsel...
Zodat het plaatje volledig klopt.

We bespreken aan de hand van een moodboard je make-up: oogschaduw, wimpers, blush, lippenstift...en de haarstyling: krullen, een bohemian updo, een klassieke chinon...  Dit alles is in perfecte harmonie met je trouwjapon.

We maken een afspraak voor de tweede pasbeurt.

Ook de snit, de stof en het model voor de jurken van de bruidsmeisjes en/of bruidskindjes wordt uitvoerig besproken.

Tijdens de laatste pasbeurt wordt alles tot in de puntjes bekeken.  Is alles piekfijn in orde?  Dan kan je je trouwkleed ophalen en mee naar huis nemen.

Jij bent klaar voor de grote dag!

Het resultaat: Jij, als bruid, bent een ster die straalt op je grote dag!
Je outfit, die zo vaak gefotografeerd en bewonderd wordt, is er eentje om "U" tegen te zeggen.

Alvast een fantastische dag toegewenst,
Stijlvolle groeten,

Anne xxx


Bruidsjurk

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x