DOWNLOADS

Kleurenkaarten voor de seizoenskleuren

Pantone kleuren Herfst/winter-21 New York
Pantone kleuren Herfst/Winter-21 London


Efficiëntiemeter voor mijn kleding

We willen allemaal weten hoe goed we bezig zijn: op ons werk, in het huishouden, zo ook met onze kleding. Wanneer we gaan shoppen weten we dat kleding een hap uit ons budget betekent. Dus willen we dat budget efficiënt besteden: er goed uitzien en ons goed voelen zonder meer te betalen dan nodig. 

Daarom biedt Corestilo gratis een hulpmiddel aan om zicht te krijgen op hoe je die efficiëntie kan verbeteren: de "Efficiëntiemeter voor mijn kleding".

Dit is een eenvoudig hulpmiddel om een objectiever zicht te krijgen over hoe efficiënt je bent met je kledingbudget. Klik op deze knop om de efficiëntiemeter gratis te downloaden: 

De download bevat de nodige instructies over het gebruik van dit eenvoudig hulpmiddel. Druk het formulier af en leg het naast je kleerkast. Met een minimale inspanning krijg je een goed zicht op de efficiëntie van je kledingbudget en hoe je kan verbeteren.

Zie je dat het beter kan, maar weet je niet goed hoe dit aan te pakken. Neem dan contact met mij  voor een eerste gesprek waarin duidelijk wordt, hoe ik je kan helpen.

Veel succes,
Anne

DOWNLOADS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x