Imago advies Ꚙ

Ik help jullie als bruid en bruidegom met de styling van jullie trouwkledij en die van jullie familie.

Het advies dat ik jullie geef, gebeurt op een persoonlijke, eerlijke en respectvolle manier.
Ik houd rekening met jullie wensen, persoonlijkheid, meest flatterende kleuren, pasvorm en het thema van jullie huwelijk. Ik neem de stress weg gedurende de voorbereiding en geef volledige ondersteuning op de huwelijksdag zelf.


Tijdens de voorbereiding vertrekken we vanuit een personal styling traject, maar met specifieke aandacht voor jullie huwelijk: kleur en stijl van het bruidskleed en het trouwkostuum van de bruidegom, make-up, hair styling, accessoires, .... Samenwerking met wedding planner, bloemist, fotograaf, enz. zijn hierbij zeker mogelijk en een meerwaarde. Willen jullie het nog persoonlijker maken, dan stappen we samen naar een kleermaker om jullie kleding op maat te laten ontwerpen in jullie beste kleur en stijl.
Op de huwelijksmorgen kom ik bij jullie thuis of op de locatie die jullie kiezen voor de make-up en hair styling. Jij, als bruid, moet je een echte prinses voelen. Ik ben je vertrouwenspersoon en zorg ervoor dat je straalt. Jij mag de mooiste versie van jezelf zijn. Voor de bruidsmake-up maken we een afspraak voor een proefsessie. Zo ontdekken we je mooiste kleuren en vermijden we eventuele allergische reacties. We kiezen een make-up die perfect bij je persoonlijkheid en je huidtype past. Je kapsel stemmen we af op je stijl en je gezichtsvorm. Je straalt nog intenser wanneer je weet dat je er op je best uitziet! Je bruidsmeisjes kan ik ook helpen bij het opmaken. Ik ondersteun je op je feestochtend met het aantrekken van je jurk en je juwelen en je gevolg wat glitters te geven.


Imago advies Ꚙ

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x