Kwaliteitslabel Ꚙ

Zo trots dat wij het quality label van House of Weddings weer mogen ontvangen. 

Dit is dé Michelinster in de wereld van de huwelijksleveranciers.

House of Weddings kent dit kwaliteitslabel toe aan weddingprofessionals die dit verdienen dankzij hun buitengewoon talent, creatieve aanpak, bewezen betrouwbaarheid en kwalitatieve dienstverlening.

Alleen de meest kwalitatieve weddingprofessionals hebben recht op deze titel en mogen zich met trots: House of Weddings Ambassador noemen.

Natuurlijk zijn wij blij dat Corestilo aan de selectie werd toegevoegd van België's beste huwelijksleveranciers. Wij staan ook vermeld in het boek "The smart guide for the happy bride" van House of Weddings en op de website van House of Weddings.

Corestilo is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers in België groepeert.
Neem een kijkje: http// houseofweddings.com/nl/leveranciers/corestilo

 Iris van House of Weddings schreef:

Anne van Corestilo helpt trouwkoppels en hun familie op weg met de styling van wedding-outfits, bruidsmake-up en –kapsels.
Het advies dat zij geeft, gebeurt op een persoonlijke, eerlijke en respectvolle manier.
Corestilo houdt rekening met je wensen, je persoonlijkheid, je meest flatterende kleuren, je pasvorm en het thema van het huwelijk.
Anne neemt de stress weg gedurende de voorbereiding en biedt ondersteuning op je huwelijksdag zelf.

Voor Anne betekent dit:

"Het kwaliteitslabel van House of Weddings is niet alleen een mooie award of een prachtig label.

Voor mij is het mijn dagelijkse drijfveer, een upgrate van mijn passie om telkens opnieuw te investeren in kwalitatieve producten en opleidingen en voor de volledige 100% klanttevredenheid te blijven gaan!"  Als make-upartiest en bridal hairstyliste vind ik het een hele eer en een grote verantwoordelijkheid om de toekomstige bruiden op hun mooiste te laten stralen tijdens de belangrijkste dag in hun leven!


Als toekomstige klant van Corestilo kan je hier het boek: " The smart guide for the happy bride van House of Weddings" ter waarde van 25 euro gratis aanvragen.  Stuur me een mailtje: anne@corestilo.be

Ik wens je van harte proficiat met het romantische verhaal dat jij samen met je toekomstige gaat schrijven!

Stijlvolle groeten,

Anne xxxKwaliteitslabel Ꚙ

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x