VOOR WIE

STYLING DAMES | BUSINESS - PARTY - PRIVE

Wil je je vriendin verrassen met een cadeaubon voor een make-over? Is je kledingstijl dringend aan een upgrade toe? Welke kleuren passen bij mij? Vraag tips aan stylist Anne van Corestilo uit Haacht! Zij laat je alle finesses zien van kleur-, figuur- en stijlanalyse.

STYLING HEREN | BUSINESS - PARTY - PRIVE

Zoek je geslaagde feestkleding voor mannen? Wil je als student overstappen naar een professionele look? Corestilo is een gecertifieerd imagostylist die voor elke stylingvraag een antwoord klaar heeft. We combineren looks, stijlen en kleuren tot een geslaagd resultaat.

BRUID STYLING | BRUIDEGOM STYLING

Op zoek naar een bruidsjurk die naadloos aansluit bij jouw persoonlijkheid en silhouet? Dat droom trouwkapsel met idem dito bruidsmake-up precies zoals jij het in gedachten hebt? Corestilo staat je graag bij met styling advies en vergezelt je als personal shopper in de bruidswinkel.

DAMES EN HEREN 50+

Je vrouwelijke vormen veranderen vanaf je 50, laat je kledingstijl elegant mee evolueren. Hoe pak je probleemzones aan. Kies je voor een losse jurk of een rechte jurk? Hoe kies je make up voor 50+? Coristilo begrijpt je en geeft styling- en make-up advies die de focus leggen op jouw sterktes.

EEN NIEUWE LEVENSFASE

Sta je op een kruispunt in jouw leven en past jouw kledingstijl niet meer bij wie je bent? Corestilo is een all-in stijlexpert met oog voor wie jij bent. Als specialist in kleuren, stijlen, lijnen en figuren luisteren wij graag naar jouw verhaal en kiezen we bewust voor een imago waar jij je goed bij voelt.

ONDERNEMERS EN BEDRIJVEN

Een eerste verpletterende indruk maken als ondernemer? Als styliste kent Corestilo het effect van kleur, stijl en imago in een professionele context. Corestilo geeft authentiek en betrouwbaar imago advies dat ├ęcht werkt. Ontdek hier wat stijladvies betekent voor jouw onderneming!

STUDENTEN | SOLLICITANTEN

Welke kledij dragen tijdens een presentatie of sollicitatie? Hoe ontdek je jouw persoonlijke kledingstijl? Wil je een overtuigende eerste indruk maken? Corestilo is jouw kleur-, stijl- en imago stylist die je persoonlijkheid laat schitteren met de juiste kledingkeuze.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x