DAMES EN HEREN 50+

Hippe mode voor dames op leeftijd? Wat is de mode voor 50 plussers? Hoe stel je een elegante outfit samen aangepast aan jouw figuur? Make-up kan je ogen accentueren, maar hoe breng je dat aan? Klopt het dat concealer de rimpels verscherpt? Waar vind je stijlvolle kledij voor mannen?

Styliste en kleur- en stijlexpert Corestilo helpt 50 plussers de juiste kledingkeuze maken. Samen verleggen we accenten in je kledingstijl en waken we over de kleuren die je gebruikt. Want jij mag gezien worden!

Welke kleding past bij mijn leeftijd?
Ongetwijfeld één van de meest gestelde vragen. Lichaamsvormen veranderen vanaf je 50, laat dus zeker je kledingstijl elegant mee evolueren. Corestilo geeft persoonlijk styling advies met een focus op je imago en persoonlijkheid. We pakken probleemzones slim aan en concentreren op mooie kledij die je zelfvertrouwen laat stralen. Zowel dames als heren zijn meer dan welkom. 

Samen selecteren we interessante basisstukken uit je kast. Mag er wat nieuws bij? Top! Als personal shopper neem ik je onder de arm en trekken we de stad in voor styling tips op maat!

Waarvoor mag je Corestilo bellen?

  • Kleurenanalyse voor vrouwen en mannen 
  • Persoonlijke kledingstijl en imago als 50-plusser
  • Kleuren, stijlen en kleding combineren
  • Totale figuuranalyse
  • Make-up advies en oog make-up
  • Garderobeplanning (kies basisstukken en combineer je huidige kledij)
  • Personal shopper in winkels of stad naar keuze
  • Advies voor een nieuw kapsel

Op stijl en elegantie staat geen leeftijd. Laat je dus niet ontmoedigen door de modewereld, maar geloof in je eigenheid en kracht en samen matchen we dit aan een persoonlijke stijl. Corestilo gidst je door alle beautytips en styling tricks heen. 

Figuuranalyse, kleuranalyse en stijladvies voor 50 plussers?
Neem contact op met Corestilo en vertel ons wat je zoekt >>

Meer items
DAMES EN HEREN 50+

DAMES EN HEREN 50+

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x