EEN NIEUWE LEVENSFASE

Sta je op een kruispunt in jouw leven en past jouw kledingstijl niet meer bij wie je bent? Tijd voor een volledige make over na gewichtsverlies? Jezelf verwennen met een nieuwe kledingstijl na de zwangerschap? Een zware periode in je leven afsluiten met een totale metamorfose?

Corestilo is een all-in stijlconsulente met oog voor wie jij bent. Als specialist in kleuren, stijlen, lijnen en figuren luisteren wij eerst naar jouw verhaal en kiezen we bewust voor een imago waar jij je goed bij voelt. 

Total make over voor een nieuwe start
Een nieuwe start nemen na een zware ziekte, scheiding of operatie? Sluit het vorige hoofdstuk af met een krachtige nieuwe look. Een fris kleurenpalet, een andere snit en een kledingstijl die ├ęcht bij je past. Je straalt als nooit te voren! Je voelt je beter in je vel en staat stevig in je schoenen. Corestilo werkt niet enkel aan je stijl, maar boost ook je zelfvertrouwen en eigenheid. Driedubbelcheck!

Start een nieuwe levensfase en laat je volledig restylen door imago- en bodystyliste Corestilo. Maak gebruik van ons kleur- en stijladvies om je nieuwe ik te ondersteunen! Wij herstellen het vertrouwen in jezelf en in je lichaam. 

Waarvoor mag je Corestilo bellen?

  • Kleurenanalyse voor vrouwen en mannen 
  • Je persoonlijke kledingstijl en imago
  • Kleuren, stijlen en kleding combineren
  • Totale figuuranalyse
  • Make-up advies en oog make-up
  • Garderobeplanning (kies basisstukken en combineer je huidige kledij)
  • Personal shopper in winkels of stad naar keuze
  • Advies voor een nieuw kapsel

Corestilo neemt alle tijd om je persoonlijk en op je eigen tempo te begeleiden. We starten met een diepgaande kleurenanalyse, een volledige figuuranalyse en eindigen met nagels en basis make up. Een ware metamorfose met de mooie puntjes op de i.

Figuur, kleur en stijladvies op maat?
Neem contact op met Corestilo en vertel ons wat je zoekt >>

Meer items
EEN NIEUWE LEVENSFASE

EEN NIEUWE LEVENSFASE

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x