ONDERNEMERS EN BEDRIJVEN

Een eerste verpletterende en professionele indruk maken als ondernemer? De huisstijl van jouw bedrijf doortrekken tot de kledij van je werknemers?  Jouw salesteam laten stylen voor een speciaal event? Ben je als verkoper van kleding of accessoires op zoek naar een opleiding waardoor je de klanten nog beter kan assisteren?

Als styliste kent Corestilo als geen ander het effect van kleur, stijl en imago in een professionele context. Zakenvrouwen, ondernemers of volledige teams hebben absoluut baat bij een business styling op maat! Ben je actief in kleding of mode? Dankzij onze opleidingen en masterclasses op maat kan jij straks jouw klanten nog beter helpen.

Imago advies op maat van jouw business
10 seconden! Dat is de tijd dat mensen nodig hebben om een eerste indruk te vormen. En dat op basis van lichaamstaal, kledij en imago. Een professioneel voorkomen is dus minstens even belangrijk als de boodschap die je wil verkondigen. Geef je salesteam een duidelijke dresscode op een beurs of event en je stuurt een krachtig signaal naar de buitenwereld. Zij weten meteen waar jij voor staat. Daarnaast organiseert Corestilo ook teambuildings, bedrijfsevenementen, trainingen op maat, en interactieve lezingen rond kleur, stijl en imago. We onderzoeken samen de stijl en imago van je bedrijf en werken dit praktisch uit voor bedrijfsevenementen, etc.

Als ondernemer ben je letterlijk en figuurlijk het uithangbord van je bedrijf. Met professioneel imago advies helpt Corestilo je te investeren in een professionele kleerkast die samenhangt met de branding van je bedrijf. Check!

Waarvoor mag je Corestilo bellen?

  • Kleurenanalyse en kleurkarakteristieken bepalen 
  • Totale figuuranalyse en imago advies
  • Kleuren, stijlen en kleding combineren
  • Je persoonlijke kledingstijl matchen aan je business imago 
  • Make-up aanbrengen stap voor stap
  • Garderobeplanning (kies basisstukken en combineer je huidige kledij)
  • Personal shopper in winkels of stad naar keuze
  • Betekenis lichaamstaal in een professionele context

Boost je business én je zelfvertrouwen. Breng je kledingstijl, imago en professionele boodschap op 1 lijn en de business deal is zo beklonken. Corestilo geeft authentiek en betrouwbaar imago advies dat écht werkt. A better image, a better business!

Stijl, kleur en imago advies op business maat?
Neem contact op met Corestilo en vertel ons wat je zoekt >>

Meer items
ONDERNEMERS EN BEDRIJVEN

ONDERNEMERS EN BEDRIJVEN

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x