Waarom Glo?

Glo Skin - huidverzorging

Glo Skin is een lijn van geavanceerde huidverzorging,  behandelingen en therapieën.  Glo Skin Beauty is een toonaangevend cosmetica bedrijf dat professionele schoonheidsspecialisten en dermatologen al vele jaren voorziet van hoogwaardige en innovatieve producten.

Glo Skin maakte een belangrijke doorbraak in de huidverzorgings-industrie door de invoering van vakkundig samengestelde huidverzorgingsbehandelingen en -producten.

Glo Beauty - make-up

De kwaliteit en zuiverheid van de Glo Beauty producten zorgen voor een gezonde en mooie huid. Glo Beauty bezit van nature een breed spectrum UV bescherming en is bovendien verrijkt met een anti-oxidanten-mix: Vitamine A, C, E en groene thee. Dit om de huid te beschermen tegen vrije radicalen. De ideale Make-up!

Huidbescherming en anti-aging

Bij de creatie van de Glo-producten is gebruik gemaakt van innovatieve technologiën en zeer geavanceerde formules met hoge concentraties actieve bestandelen. 

Legers van antioxidanten zullen in samenwerking met andere actieve bestanddelen de huid verdedigen tegen vrije radicalen en externe invloeden met een gezondere huid als resultaat, de stofopname en dus resultaten versnellen, huidontstekingen bestrijden, de huidstructuur ondersteunen, verstevigen en revitaliseren. 

Met alleen pure, farmaceutische, kwalitatieve mineralen en anti - oxidanten brengen we de evolutie van schoonheid volledig tot bij jou.

"De huid kan ademen, gaat de poriën niet verstoppen"

"Men moet minder make-up gebruiken om een goede dekking te bekomen"


Waarom Glo?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x