Weddingblog

Dit is een speciale blogpagina gewijd aan thema's rond het huwelijk: make-up, hairstyling, kleding, bruiloftdresscodes, etiquette en veel meer.

14 augustus 2021

Waarom dragen bruiden parels op hun trouwdag?

Vandaag mocht ik weer een bruidje laten stralen met make-up en hairstyling. Ze droeg naast een buitengewoon prachtige bruiloftsjapon, mooie armband van parels, oorbellen in bloemetjesmotief met parels evenals de bloemenspeldjes in haar kapsel. Dit bracht mij op het idee om deze blog te schrijven.

24 juni 2021

Perfecte foundation: dit moet je weten!

Jij ziet er prachtig uit zoals je bent! Soms kan het geen kwaad om de natuur een handje te helpen. Je teint wat meer egaliseren en perfectioneren? Met een likje foundation is dat zo gebeurd. Een paar handige tips en weetjes waar jij onmiddellijk mee aan de slag kan.

5 juni 2021

Een bronzer of contouren?!

Wat is een bronzer en welke kleur gebruik je? Waar breng je de bronzer aan? Wat doet een bronzer voor je teint? Wat is het verschil tussen een bronzer en een contourproduct? Wat is contouren? Zit je met één van deze vragen? In dit artikel lees je er meer over!

8 juni 2021

Wat doe je met je trouwkleed na jullie huwelijk?

Wat gebeurt er met je bruiloftsjapon na je trouw? Wil je de mooie herinnering nog wat langer vasthouden dan kan je deze bewaren. Er zijn nog heel wat mogelijkheden. Ideeën vind je in dit artikel.

29 mei 2021

Op deze zonnige dagen, interessante weetjes over onze zonnecrèmes!

Zit je met vragen rond de houdbaarheid van zonnecrèmes? Hoe zit dat nu eigenlijk met de SPF-factor? Geeft een hogere SPF-factor een minder bruin kleurtje?

18 mei 2021

Dresscode: Tenue de Ville, wat is dat?

Kreeg jij onlangs een uitnodiging voor een bruiloft met de vermelding: dresscode = Tenue de Ville. Je weet niet wat je aan moet? Met de volgende info wordt duidelijk welke outfits je kan dragen voor deze dresscode.

17 mei 2021

Make-uptips voor bruiden met een donkere huid.

Ben je een toekomstige bruid met een donkere huid en heb je vragen over je huwelijks make-up? De volgende tips kunnen je op weg zetten bij het kiezen van foundation en concealer.

3 mei 2021

Make-up tips voor bruiden die een bril dragen.

Draag jij in het dagelijkse leven altijd een bril? Dan hoef je daar tijdens je huwelijk niets aan te veranderen. Blijf dicht bij je eigen persoonlijkheid, dat is het mooiste! Hier vind je tips voor je bruidsmake-up met een bril.

2 mei 2021

Welke finish kies jij voor je bridal foundation?

Wil je een matte, een satijnen of een glanzende finish? Met deze info kan je beter kiezen.

18 juni 2021

Wat draag je voor een zomerbruiloft met dresscode: "Summer Chique" ?

Kreeg je een uitnodiging voor een huwelijk dat buiten plaats vindt, in de tuin, een park, op een mooi landgoed? Met dit prachtige zomerse weer is dat zalig! Staat als dresscode: "Summer Chique" vermeld? Wat draag je dan en waar schenk je aandacht aan? Je leest het hier.

1 mei 2021

Bridal make-up artiest gereserveerd?!

Hier vind je enkele interessante vragen om je op weg te helpen naar je mooiste bridal make-up. Een kleine voorbereiding!

13 april 2021

Formele dresscode voor mannen

Black tie, white tie en morning dress zijn formele dresscodes die bij een huwelijk aan bod kunnen komen. We lichten ze hier even toe.

12 april 2021

Kleuradvies voor de bruid

Welke kleuren heb je van nature meegekregen? De kleuren en contrasten in je gezicht zullen mee de keuze van je bruidsjurk bepalen.

11 april 2021

8 stylingtips voor de bruidegom

Enkele concrete tips die je als bruidegom kunnen helpen om zo perfect mogelijk voor je bruid te verschijnen.

10 april 2021

Make-uptrends voor bruidjes in 2021!

Ga jij binnenkort trouwen? Ben je nog op zoek naar ideeën voor je bruidsmake-up? Hier beschrijf ik de trends voor 2021.

9 april 2021

Bruidskapseltrends 2021!

Ben jij een toekomstige bruid die voor haar huwelijk graag een opsteekkapsel wil? Twijfel je? De volgend tips brengen zetten je op weg bij het maken van een keuze.

7 april 2021

Voor elk figuur een aangepaste trouwjurk

Ben je op zoek naar een trouwjurk? Weet je niet zeker welke jurk je figuur met meest flatteert? Als bruidstyliste kan ik je helpen. Hier vind je al ideetjes en nuttige tips.

25 maart 2021

Foto-ideetjes voor bruidjes die een bril dragen.

Voorkom weerkaatsing in je brilglazen. Wees creatief met je bril. Nog meer tips voor een geslaagde fotoreportage met bril.

24 maart 2020

Tips voor aankoop van een trouwkostuum

Een mooi kostuum is een investering. Daarom is het belangrijk te weten waar je best op let. Denk ook na hoe je het kostuum ook later nog kunt dragen. Met deze tips heb je jaren plezier van je aankoop.

29 februari 2020

Stralen in je mooiste wit!

Welke tint wit kies jij om te stralen op je huwelijksdag. Deze keuze is niet gemakkelijk, want er zijn vele soorten wit.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x