WERKWIJZE

Een zomertype of herfsttype? Corestillo houdt niet van vakjes en typetjes. Elke persoon is uniek en net daarom stemt Corestilo het kleur-, stijl- en imago-advies voor 100 % af op jouw persoon. Jouw imago, persoonlijkheid en stijl in balans brengen? Dat is mijn missie. 

We stappen samen in dit boeiend avontuur… 

START | PERSOONLIJKHEID
Ons traject start bij jouw persoonlijkheid. Daar krijgen we meer kijk op aan de hand van een on-line lijst met meerkeuzevragen. Daarmee gaan we op zoek naar wie je bent. De resultaten komen uitvoering aan bod in de sessies.

SESSIE 1 | INTAKE GESPREK
Bij ons eerste intens contact gaan we niet alleen spreken over de resultaten uit de vragenlijst rond jouw persoonlijkheid. We praten over je kleding vroeger en nu. Waar loop je tegen aan? Welke indruk wil je maken? Hoe wil jij jezelf zichtbaar neerzetten. Wat zijn je grootste krachten? En hoe maak je dat duidelijk in je kleding?

SESSIE 2| KLEURENANALYSE EN -ADVIES
Na een aangename introductie met een kopje koffie bepalen we jouw eigen kleurkarakteristieken. Ben jij een warm of koel type? Kies je voor een heldere of gedempte kleur? Eerder donker of licht? Onze kleuranalyse gaat verder dan de traditionele seizoentypes: : topkleuren, combinaties, contrasten, plaats van de kleuren,... De resultaten krijgen vorm in een gepersonaliseerd kleurenpaspoort.
De analyse is niet alleen voor de kleding maar ook voor schoenen, handtassen, juwelen, accessoires, haarkleur en make-up. Aan het eind van deze sessie krijg je nog een aangepaste dagmake-up in de juiste kleuren. 

SESSIE 3| FIGUURANALYSE
We blikken terug op de eerste sessie en bepalen jouw kleurenpalet. De volgende stap? Jouw gelaats- en lichaamsvormen in balans brengen met mooie kleding. We bepalen jouw figuurtype en geven styling tips. Corestilo geeft ook advies rond accessoires, juwelen en haartooi. We maken gebruik van de optische effecten van kleuren, lijnen en designs om tot een persoonlijk en geslaagd stijladvies te komen.

SESSIE 4| PERSOONLIJK IMAGO
Onze missie is om een kledingstijl te vinden die volledig past bij jouw persoonlijkheid. Wie ben jij? En hoe vertaalt zich dat in kleuren, stijlen en stoffen? Wat draag je in je vrije tijd, tijdens het werk of op een feest? Welke make- up past bij jouw gelaat? Veel gouden tips en persoonlijk advies.

STOP | NABESPREKING
Na 4 intense sessies krijg je van ons een persoonlijk power rapport. Ga thuis aan de slag met je kleerkast en herontdek de ideale basisstukken. Wees kritisch voor opkomende modetrends en kies enkel wat echt bij jou past. Heb je achteraf nog vragen? Geen probleem. Corestilo voorziet nog een contactmoment en geeft graag antwoord. Wil je een kledingstuk bespreken, dan kan dat ook via Skype. Bijkomend advies nodig? Onze deur staat altijd open!


Voor mannen en vrouwen die dit traject doorlopen hebben, biedt Corestilo ook personal shopping en garderobeplanning aan. Het ultieme doel? Stijl- en kleurinzichten meegeven zodat je nadien zelf aan de slag kan!

Een volledige metamorfose of stijladvies op maat?
Neem contact op met de styliste van Corestilo >>

WERKWIJZE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x